fitness.studios.rijeka@gmail.com

Znate li koja je prva teretana otvorena na području jugoslavije?

O nama

U Fitness Studiju S posvećeni smo pružanju vrhunskog treninga, motivacije i podrške kako bismo Vam pomogli ostvariti svoje fitness ciljeve i održati zdrav i uravnotežen način života.

 

naša povijest

O Fitness Studio S

Naša priča počinje davne 1988. godine, kada je Fitness Studio S postao prva teretana otvorena na prostoru bivše Jugoslavije. Sa strašću za zdravljem i tjelesnom aktivnošću, odlučili smo stvoriti mjesto koje će promovirati snagu, izdržljivost i dobrobit fizičkog tijela i mentalnog duha.

U tim ranim danima, Fitness Studio S nije bila samo teretana - ono je bilo mjesto gdje su se ljudi okupljali, dijelili ideje i motivirali jedni druge da postignu svoje ciljeve. Uz veliku posvećenost kvaliteti i stručnosti, teretana je brzo stekla reputaciju kao mjesto koje pruža vrhunski trening i podršku.

Kroz godine, Fitness Studio S je rastao i prilagođavao se novim trendovima i tehnologijama. Uveli smo inovativne programe treninga, opremu najnovije generacije i osigurali stručno osoblje koje će Vam pružiti potrebnu podršku i motivaciju. Bez obzira jeste li profesionalni sportaš ili početnik, u našoj teretani ćete pronaći sve što Vam treba za postizanje vrhunske forme.

VoxMarkt - Fitness Studio S - Trsat (80)

2023. godine Fitness Studio S će proslaviti velikih 35 godina postojanja, te Vas očekuju brojne manifestacije i događanja.

"Fitness se nekad smatrao luksuzom, a danas je potreba"

Bavljenje tjelesnom aktivnošću načelno ne poznaje dobne granice i ograničenja.

Svoje tjelesne aktivnosti možete uvijek prilagoditi svojoj dobi i trenutačnom zdravstvenom stanju. Jednom sam čitao intervju osobe koja je od rođenja vezana za kolica i koja me je oduševila. Njezine riječi su bile poticajne za sve osobe i sve dobne skupine, a glasile su: nikada ne razmišljam što ne mogu raditi, nego uvijek na ono što mogu raditi.

Kada ste mladi, redovnim tjelesnim vježbanjem najčešće želite postići da izgledate lijepo sebi i drugima, a zdravlje Vam je u drugom planu.
Kada dođete u srednju ili stariju dob, fokus vježbanja je baziran više na prevenciji i očuvanju zdravlja.

dr.sc. Sergio de Privitellio

zajedno započnimo živjeti zdravije

upoznajte naš tim

Naši stručni treneri i voditelji tu su da Vas uvedu u svijet Fitnessa, neovisno o Vašoj fizičkoj spremi i dobi.

Nama je bitna samo volja.

VoxMarkt - Fitness Studio S (1)

Michelle

mag.cin., Fitness Instruktor

Michelle Jeličić završila je Kineziološki fakultet u Zagrebu te stekla zvanje professional specialist in fitness.

Trenerski posao zavoljela je kao desetogodišnjakinja u plesnoj školi Dansel gdje i danas aktivno pleše i demonstrira.

Dodatno se educira na radionicama te je vanjski suradnik prof. dr. sc. Toniu Žitku prilikom provođenja priprema za upise na KIF.

VoxMarkt - Fitness Studio S - Hanna Delic Model-10

Hanna

Hanna Delić gaji ljubav prema sportu i plesu od svoje 3. godine, kada se počinje baviti plesom. Posjeduje brojne medalje svjetskih i europskih natjecanja u raznim plesnim disciplinama, a tokom svoje plesne karijere usavršava  rad sa djecom i u grupama.

Tokom školovanja razvija veliki interes za tjelovježbu, zdravlje i ljepotu fizičkog izgleda, a uz završeni profesionalni tečaj za fitness instruktora, svoje stručno znanje usmjeruje osobama željnim promjeni fizičkog i psihičkog stanja te osobnom zadovoljstvu u vlastitome tijelu.

VoxMarkt - Fitness Studio S - Trsat (30)

Lorena

 Lorena Perušić trenerica je kondicijske pripreme sportaša, sa naglaskom na trening jakosti.

U sportu je odmalena kroz niz sportova; plivanje, odbojka, skijanje, a posljednjih nekoliko godina profesionalno se bavi powerliftingom gdje ostvaruje značajne rezultate na državnoj razini.

Apsolventica je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu uz dodatne kontinuirane edukacije na području psihoterapije i psihologije.

VoxMarkt - Fitness Studio S - Nikolina (6 of 11)

Nikolina

bacc.physiotherapy

Nikolina Poli  je završila Medicinski fakultet u Rijeci te stekla zvanje bacc.physiotherapy kao i Fitness učilište za fitness trenera.

Dodatno se educirala sa četiri modula Emmett terapije, kinesiotapingom i ručnom limfnom drenažom.

Njen cilj je rad s osobama s ozljedama lokomotornog sustava kao i na unaprijeđenje općeg fizičkog stanja populacije.

Trebate pomoć? Niste sigurni kako započeti?

Kontaktirajte nas

Fitness Studio S teretane

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak
08:00 – 22:00

Subota
08:00 – 21:00

Nedjelja
Zatvoreno

Scroll to Top