fitness.studios.rijeka@gmail.com

USLUGE

Fitness Studio S nudi širok spektar usluga koje obuhvaćaju personalizirane treninge, razne grupne vježbe i stručnu podršku kako biste ostvarili svoje fitness ciljeve na najučinkovitiji i siguran način.

naše usluge

Stručno & Pouzdano

Zakoračite u naše moderne teretane i započnite živjeti zdravije uz naše stručno vodstvo i brojne grupne treninge. Veselimo se novim poznanstvima.

Fitness

  Vjerujemo da je fitness ključ osobnog zadovoljstva i neumorno radimo kako bismo Vam pomogli da postignete svoje ciljeve i živite najbolji život bilo da želite izgraditi mišiće, smršavjeti ili jednostavno poboljšati svoje cjelokupno zdravlje.

Individualni trening

 Fitness Studio S pruža individualne treninge temeljene na znanstvenim principima kineziologije kako bi se maksimalno optimizirala funkcionalnost tijela i postigla vrhunska izvedba.

Grupni trening

 Uz pažljivo osmišljene grupne vježbe, Fitness Studio S kombinira kineziološke principe i stručno vođenje kako bi potaknuo optimalan rast mišića, poboljšao kardiovaskularnu izdržljivost i postigao uravnoteženi razvoj tijela.

Ritmika

 Program Ritmike u Fitness Studiju S kombinira kontrolirane pokrete, disanje i koncentraciju kako bi se postigao jači korpus mišića, poboljšalo držanje tijela i razvila svijest o vlastitom tijelu .

Boks

Grupni treninzi boksa u Fitness Studiju S kombiniraju udarce, tehnike obrane i kondicijski trening za cjelovito iskustvo.

Iskusite adrenalin boksa uz stručno vođene grupne treninge u Fitness Studiju S.

Pridružite se grupnim treninzima boksa u Fitness Studiju S i otkrijte snagu, brzinu i izdržljivost koje možete postići kroz ovaj intenzivan trening.

Yoga

Yoga je drevna praksa koja je postala sve popularnija među različitim skupinama ljudi, nudeći brojne koristi za tijelo, um i duh. Nudimo programe yoge koji su prilagođeni svim razinama vještina i ciljevima.

U Fitness Studiju S, yoga je više od tjelesnog vježbanja – to je holistički pristup koji integrira fizičke položaje, disanje, meditaciju i svjesnost. Kroz fokus na disanje i meditaciju, yoga u našem studiju potiče unutarnji mir, smanjenje stresa i povećanje svjesnosti.

Bez obzira jeste li početnik ili iskusni praktikant, Fitness Studio S pruža podršku i inspiraciju za Vašu yoga praksu, pomažući Vam da otkrijete sve blagodati ove drevne discipline.

Programi za djecu

Fitness Studio S nudi raznolike programe za djecu temeljene na plesu i ritmici. Naši programi su osmišljeni kako bi potaknuli dječju kreativnost, razvoj motoričkih vještina i samopouzdanje, stvarajući zabavno i poticajno okruženje.

U suradnji s Plesnom udrugom Porto Ri, stručni plesni instruktori pružaju podršku i motivaciju svakom djetetu, potičući ih da se izraze kroz ples i razvijaju svoj vlastiti stil. Kroz plesne programe, djeca razvijaju koordinaciju, fleksibilnost, snagu i izdržljivost, što pridonosi njihovom općem fizičkom razvoju.

Djeca će dobiti priliku izvesti naučeno na plesnim revijama i događanjima, što će im pružiti samopouzdanje i ponos u njihovim postignućima.

Seniori

Vježbanje za seniore ili umirovljenike je izuzetno važno za očuvanje zdravlja, kondicije i kvalitete života. Fitness Studio S nudi posebno prilagođene programe vježbanja koji su sigurni, učinkoviti i zabavni za starije odrasle osobe.

Fitness Studio S pruža specijalizirane vježbe za seniore koje su usmjerene na poboljšanje ravnoteže, fleksibilnosti, snage i izdržljivosti.

Naši programi vježbanja prilagođeni su individualnim potrebama i mogućnostima svakog pojedinca, uz poseban naglasak na sigurnost i prevenciju ozljeda.

Seniori koji vježbaju u Fitness Studiju S ne samo da poboljšavaju svoje fizičko zdravlje, već i stvaraju socijalne veze i osjećaj zajednice kroz aktivno sudjelovanje u grupnim treninzima.

Trenirajte uz MultiSport karticu u našim Fitness Studio S Centrima

Raspored Treninga

Pogledajte naše rasporede treninga u Fitness Centru Trsat i Fitness Centru Zamet

Cijene

Saznajte cijene naših usluga. Cijene usluga su jednake u oba dva Fitness Centra.

Trebate pomoć? Niste sigurni kako započeti?

Kontaktirajte nas

Fitness Studio S teretane

Radno Vrijeme

Ponedjeljak – Petak
08:00 – 22:00

Subota
08:00 – 21:00

Nedjelja
Zatvoreno

Scroll to Top